DROPSHIP AGENT

++++++++++++++++++++++++++++++++++++
DROPSHIP AGENT
+++++++++++++++++++++++++++

Kami mempelawa anda untuk menjadi agen dropshipping kami bagi produk PAKAIAN BAYI. Tiada yuran pendaftaran dikenakan. Anda hanya perlu mempromosikan PRODUK kami di BLOG, MULTIPLY, FACEBOOK dan lain-lain bagi mendapatkan pelanggan. Komisen permulaan 10% sehingga 20% . Cepat!!!


Apa itu dropship?

Suatu kaedah perniagaan yang melibatkan penjualan sesuatu produk atau servis dengan pengedar hanya perlu membayar kepada pembekal berdasarkan produk dan servis yang dijual. Ianya memberi keuntungan yang besar kepada pengedar kerana tidak perlu menyimpan stok dan menanggung modal. Dropship membolehkan setiap orang menjalankan perniagaan kerana peniaga tidak perlu mempunyai produk atau servis yang dikeluarkan sendiri.


>>> Dropshipping ialah bisnes tanpa stok. Amat sesuai bagi yang mahu memulakan perniagaan online tapi tak cukup modal.Tidak perlu membeli stok, hanya cari pembeli / pelanggan sahaja..Penghantaran semua diuruskan oleh kami.
 
 
Keterangan lanjut hubungi:

Email : fss.collection@yahoo.com  
 
No. Tel : 014-2117781 - SURIANA (ANA)Kelebihan Berniaga Kaedah Dropship dengan kami.


1) Tidak perlu modal dan tidak perlu simpan stok.

2) Tidak perlu menghantar/membungkus barang.
3) Keuntungan yang diperolehi adalah keuntungan bersih.
4) Stok sentiasa up to date dan tidak pernah kehabisan stok.
5) Mempunya banyak koleksi pakaian untuk diniagakan.
6) Ahli Dropship adalah kumpulan yang pertama akan dimaklumkan apabila stok baru dimasukkan.
7) Anda berjimat kerana boleh membeli pelbagai jenis pakaian untuk kegunaan diri sendiri serta keluarga pada harga dropship/borong.

8 ) FSSCOLLECTION adalah sebuah syarikat berdaftar NO. PENDAFTARAN PERNIAGAAN: SA0173792-D dan telah beroperasi lebih dari 2 tahun dengan track record yang baik .